2012. február 1., szerda

Altrose és csavartmintás barna táska

Fotó: Amelie/ Bertalan Péter
Az Amelie 2011-es őszi számában megjelent kötött- horgolt kislányruha és boleró együttes a misztikus Altrose névre hallgat, mintaleírása tegnap óta letölthető a Fonalshop ingyenes mintatárából.

Ugyanitt megtaláljátok a Csavartmintás- szalagos barna táska mintáját, amely 2011. tavaszán az Amelie magazin fődíját és a Coats cég különdíját nyerte.

10 megjegyzés:

Kathy írta...

Gratulalok ! :)

Délka írta...

Köszönöm szépen:)

MrsYarnart írta...

nagyon csinos a ruha, na és a kislány! gyönyörű. gratulálok a díjhoz én is!

Nania írta...

Gratulálok! Nem is tudom hová tenni az örömöm meg a szinkronicitást: amióta az Amelieben láttam, bele vagyok szeretve a táskádba. Régóta terveztem, hogy elkészítem, de nem indultam el leírást kérni. Két napja megrendeltem a fonalat hozzá, mondván nem lehet ezt már sokáig halogatni. S lám, elérhető a minta is:) Nagyon köszönöm!

Délka írta...

MrsYarnart, köszönöm szépen:) Valóban gyönyörű modellt találtak a ruha bemutatásához.

Nania, a táska elkészítése nagyon egyszerű, a fülek egyenletes felvarrása okozhat nehézséget. Örvendek hogy ennyire tetszik a táska és remélem hogy hamarosan megmutatod majd a blogodon:)

Ines írta...

Sehr schön! Laut Wikipedia ist die Farbe altrosa ein stärker gebrochenes Rosa bzw. ein Rosaton, der leichte Grautöne hat.

Liebe Grüße, ich hoffe es geht Dir gut! Ines

Moncsi írta...

ADélka!
Boldog születésnapot kívánok! Moncsi
Puszi

Délka írta...

Köszönöm szépen! Honnan tudod hogy ma van?

Délka írta...

Liebe Ines,

danke für den Besuch. Es geht uns gut, leider habe ich weniger Freizeit als jeweils. Bald werde ich auf deinen Mail antworten.

Ines írta...

Alles Liebe und Gute zum Geburtstag, herzlichen Glückwunsch!!! Lass Dich feiern! Bis bald, sok puszi!