2009. március 24., kedd

Gyűjtés a LEA Anyaotthon részére

Április 11-én kaptam egy körlevelet, amelyben az emberi jóságban, összefogásban bízó anya hordozókendőt kért a LEA Anyaotthon részére. A LEA Anyaotthon segítséget nyújt a gyermekvállalás időszakában (várandósan vagy kisbabával) krízisbe került fiatal nőknek és gyermekeiknek, hogy a babák megszülethessenek és lehetőség szerint édesanyjukkal nőjenek fel.


Gondoltam, közzéteszem a felkérést mamamin, hátha valakinek kinőtt a babája a hordozásból és sajnálja eladni a kendőjét. És elindult a lavina a gyűjtést illetően. Rengeteg felajánlás érkezett, van aki pénzt utalt, van aki hordozóeszközt ajánlott fel, van aki a tudását adja, más a fuvarozásban segít. Bébi homokozótól kezdve cumisüvegig, játékokig, ruhákig, konyha felszerelésig sok minden összegyűlt és várja hogy kis gazdáik birtokba vehessék őket.


Az otthonnak folyamatosan szüksége van fogyóeszközökre (pelenka, tápszer, popsitörlők, fürdetőkrém stb.), élelmiszerekre (zöldségek, gyümölcsök, bébiételek, tartós élelmiszerek) és speciális babafelszerelésekre (légzésfigyelő, bébiőr, orrszívó, mellszívó, babakocsi stb.). Nagy álmuk egy játszótér építése.

A gyűjtést az április 5-i budaörsi hordozós klub idejéig folytatjuk, addig várjuk a felajánlásokat. Ha van otthon már nem használt, de jó állapotú hordozóeszközöd vagy más babaholmid, amit felajánlanál az anyaotthon számára, jelezd a megjegyzésekben és megbeszéljük a részleteket.


Április 5-én, elmegyünk az Anyaotthonba és képzett kendőoktatók segítségével, megtanítjuk az anyákat a kendőzés alapvető fortélyaira, hogy ők is megtapasztalhassák a hordozás előnyeit a mindennapokban és boldogabb gyerekeket neveljenek a holnapnak.

Nincsenek megjegyzések: