2010. április 16., péntek

Kide Shawl

Kötögetem szorgalmasan ezt a sálacskát, már csak 6 ismétlés van hátra, utána majd rákötjük közösen Krókusz-szal a szegélyt.

8 megjegyzés:

Annamari írta...

Hohó, na ez igen, haladás :-) és gyönyörűszép. Hát én szegény munkásasszony még csak a hetedik ismétlésnél vagyok. Igaz, utoljára egy "fecskebimbó"-ismétlést kötöttem, methogy a Kidét elszúrtam valahol, és két sort le kell bontsak. Na de hétvége következik, úgyhogy mire visszajössz, kezdhetjük a szélét :-) (ma vettem anyagot a szatyornak, bordó Angelicát)

Melinda írta...

Szép-szép-szép lesz nagyon!:)

Délka írta...

Én még mindig nem vettem meg a szatyornak való fonalat, olívazöldet képzeltem el vagy valamilyen tengerkéket de nem találtam megfelelő színt.

KicsiKató írta...

Délka, még pár ilyen poszt és ki kell cserélnem a laptopot, mert túlnyálazom:)) Deeeeeeee, a te hatásodra is, na meg mert szeretnék ilyen szépeket kötni, jön hozzám vasárnap egy néni, aki tanítgat csipkét kötni. Szóval csak töltögessed szorgalmasan ezeket az ihletadó bejegyzéseket:))) Ügyes vagy!!

bucilla írta...

Ez nagyon szépséges lesz, nagyon jól haladsz vele, kíváncsi vagyok arra szélcsipkére, én még sosem kötöttem ily módon, hogy az külön készül, de már gyűjtöm hozzá a bátorságot(itt)mert nagyon szépeket látok így elkészítve más blogokon.

Délka írta...

KicsiKató, hogy haladsz a kötéssel?
Betti, megmutatom majd ha érdekel a szélcsipke kötés.

zazálea írta...

Adél, nagyon-nagyon szép!

KicsiKató írta...

Lassan, lassan, három projektbe is belefogtam:))