2010. április 8., csütörtök

Második Laminária

Nagyon megtetszett ez a minta és ha már ennyire belejöttem a Laminária-kötésbe és az Erikától ajándékba kapott csodaszép fonalat azonnal ki kellett próbálnom, elkezdtem egy második Lamináriát. A selyem-kasmír keverék fonalat Melinda festette, a 10 dekás motringból 2 vállkendő jött ki és még maradt is egy kevés fonal. Sajnos az én kendőmet nem tudtam megmérni, a tolósúlyos konyhamérlegem nem tud ennyire pontosan mérni. Nagyon könnyű, mindenképpen 5 deka alatt van a súlya és 140x70 cm-es lett.

Most kényszerpihenőn vagyok, eltiltottam magam a kötéstől a szombati tanfolyamig, ugyanis a húsvét előtti nagytakarításban megerőltettem a kezem és begyulladt az ínhüvelyem. Kenegetem Diclofenac kenőccsel és csodát várok a csuklószorítótól. Rengeteg kendőtervem és csodaszép fonalam van, Bucilla őszi erdő, pirosas-bordó, kékes-zöld és lila fonala megérkezett hozzám és kendővé szeretnénk alakulni:)

10 megjegyzés:

nöné írta...

Nagyon szép lett ez a kendőd is!
Na és a fonalak... Hmmmm:o)
Vigyázz a kezedre, tényleg inkább egy kis pihenő, aztán majd jöhet a sok-sok gombócka.

Kataca írta...

Csodálatos!!!!!
Elhozod?

Mosolyrend Évi :) írta...

Jajjj de szépséges lett!
A fonal számomra is különleges.

Kathy írta...

Csoda szep es a szine is nagyon mutatos. Ügyi vagy nagyon! :))

Annamari írta...

Gyönyörű! Az új fonalakból mit kötsz? Azért a kezedre vigyázz!

bucilla írta...

Nagyon szép lett ez a Lamináriád is! Gyönyörűek a színei!

Délka írta...

Köszönöm lányok, igazi élvezet volt dolgozni ezzel a fonallal.

A Bucilla által festett barnás Shetland, a pirosas Lutea, a kékes-zöldes Baltic blossom lesz. A lila a kakukktojás, talán egy Haruni???

Melinda írta...

Ó és jaj, hát nem is tudtam, hogy került hozzád a fonalkámból és azt meg pláne nem, hogy ilyen csodát kötöttél belőle!:O Szépséges!!! Ez nálad volt szombaton?! Lemaradtam róla...:((((

Délka írta...

Ajándékba kaptam a fonalat és azonnal beleszerettem, törzsvásárlód leszek Melinda:) A kendő nálam volt a tanfolyamon, sajnálom, hogy nem láttad:(

Melinda írta...

Nagyon örülök, hogy került hozzád is belőle!:))) Csodálatos lett!
És ne keseredj el, ez eggyel több indok arra, hogy még találkozzunk!;D