2010. március 29., hétfő

Laminaria-lázban



égek én is a múlt szombati Ercsu által szervezett nagyon jó hangulatú tanfolyam óta. A jól megszerkesztett és alapos segédanyag, a sok fotó nagyon megkönnyítette a dolgomat. Farmerkék  tolnai fonalból 6-os tűvel kötöm ezt a kendőt, betartok minden 'használati utasítást', különösképpen amelyek arra vonatkoznak, hogy egy-egy chart lekötése után meg kell inni pihenésképpen egy finom teát:)
18 csillagot kötöttem, majd áttértem a Transition chart-ra, a chart végén 175 szem volt összesen a tűkön. Ebből a chart-ból csak a 3 szembe kettőt okozott fejtörést az első alkalommal. Nem lesz a kedvencem ez a szem, de szerencsére nem kellett túl sokat kötni belőle. A Transition chart kezdetét egy rózsaszín, végét a jobb oldali képen egy halványzöld kötésjelölő jelzi.
Aztán nekiláttam a Blossom chart-nak, mindössze 4x kötöttem le a minta 8 sorát és nagyon hirtelen 273-ra szaporodtak a szemek. A chart végére tettem ismét egy kötésjelölőt.
És következik majd a folytatás...

4 megjegyzés:

Annamari írta...

Szép, és még szebb lesz amikor meglesz :-) (délután is láttam az írást, de a blogger elájult, és nem hozta be a képeket, anélkül meg pont a lényeg hiányzott.)
Jó munkát hozzá!

Kathy írta...

Csak amulok es bamulok, meg csak a gondolataimban sem kepzeltem, hogy ilyeneket lehet kotni. Csoda szepek, es teljesen el vagyok telve a dolgaiddal. Gyonyoruek!

ercsu27 írta...

Nagy tétben fogadtam volna, hogy te készen leszel vele a héten! :-)
Nagyon ügyes vagy, de hát ezt eddig is tudtam! :-)

Kataca írta...

Most leesett az állam....
Bár Ercsuhoz hasonlóan én is biztos voltam benne, hogy nem fogsz a csoporttal haladni, hisz már a kezdéskor messze elhúztál...
Nagyon szép lesz a kendőd!!!Ügyi vagy!